REFERENS

Villa Åre Björnen

Här har vi varit med från början med allt från förslag på ytskikt, kök, badrum och färgsättning till full möblering med textilier, belysning och möblemang. Vi har haft en projektledande roll och täta dialoger med hantverkare såsom el, vvs och snickare. Ett år efter att vinterhuset blev färdigt fick vi möjligheten att inreda kundens riktiga hem. Det är en mycket speciell känsla att ta tag i projekt nr 2 till samma kund. Då har vi redan lärt känna varandra och med full tillit kan vi göra ett ännu bättre jobb.
”På rekommendation fick vi kontakt med Edbau inredning. Vi insåg snabbt att det var en stor uppgift att få ihop helheten, dessutom på distans från Stockholm. Ulrika axlade rollen som vår byggledare på plats och väl medveten om hur vi ville ha saker och ting, kunde hon ta beslut på plats med hantverkarna. Vi är jättenöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera Edbau!”
Bau interiör > Referenser > Villa Åre Björnen

Intresserad av våra tjänster?

  • Kakor

Kakor

Vår webbplats använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare accepterar du att vi använder kakor. Vill du inte ha våra kakor kan du hindra dem genom att göra inställningar i din webbläsare.