VÅRA TJÄNSTER

Vi hjälper dig att skapa ditt drömhem

Vi som inredare i Åre  tar vi fram förslag på ytskikt, köksplanering, färg- och ljussättning, möblering samt val av inredning. Vi samarbetar med era hantverkare och håller en tät dialog med de aktörer ni valt att anlita. Vi följer er genom hela processen. 

Våra tjänster

Vi vill skapa ett hem med den atmosfär och känsla som passar dig bäst. En oas för dig att samla kraft, inspiration, lugn samt energi. Vi lyckas genom att erbjuda effektiva lösningar, inredningskoncept som harmonierar med dig och dina värderingar samt naturen vi har omkring oss.

01.

Nyproduktion & ombyggnation

FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET

Vi hjälper er med planeringen och följer er genom hela processen. Vi tar vi fram förslag på ytskikt, köksplanering, färg- och ljussättning, möblering samt val av inredning. 

02.

Inredning & konsultation

ATT SKAPA EN KÄNSLA

Ett väl bearbetat koncept med bilder och beskrivningar är en förutsättning för att skapa en helhet som harmonierar. Konceptet skapas efter era förutsättningar, önskemål och behov.

03.

Styling & rekvisita

VISUELL IDENTITET

Har ert företag behov av rekvisita och inredning? Eller har ni kanske ett visningshus eller annan miljö som behöver styling? Vi erbjuder uthyrning av rekvisita samt utförande.

Vanliga frågor

Hur fungerar det?

Varje projekt är unikt då vi utgår från kundens förutsättningar, önskemål och behov. Vi tar tillsammans fram en planering som passar kundens behov.

Hur lång tid tar det?

Det beror helt och hållet på projektets omfattning. Vid nyproduktion kan det ta 1,5 år och under den tiden hinner vi lära känna våra kunder väl. Vid en konsultation ses vi ofta 1-2 tillfällen och har kontakt via mail och telefon. Ju större projekt desto mer framförhållning krävs eftersom planering är A och O i ett projekt.

Men i praktiken då?

”Vi vill att det skall kännas som vårt hem – inte ett hotell”.
Precis, det vill vi också! Vi hjälper kunden genom hela processen och baserar valen av interiören på vilka ni är, vad ni tycker om, era behov, funktion och förutsättningar. Däremot kommer vi alltid försöka påverka er att göra val baserade på hållbarhet.

Intresserad av våra tjänster?

  • Kakor

Kakor

Vår webbplats använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare accepterar du att vi använder kakor. Vill du inte ha våra kakor kan du hindra dem genom att göra inställningar i din webbläsare.