01.

Nyproduktion & ombyggnation

Vi följer er genom hela processen. Vi tar vi fram förslag på ytskikt, köksplanering, färg- och ljussättning, möblering samt val av inredning. Vi samarbetar med era hantverkare och håller en tät dialog med de aktörer ni valt att anlita.

NYPRODUKTION & OMBYGGNATION

Processen

Vid nyproduktion har vi ofta en projektledande roll där vi hjälper våra kunder att ta beslut kring planlösning, elunderlag, vvs, fasad osv. Vi gör en rumsbeskrivning och för en tät dialog med hantverkare på plats i huset. Vi tar fram förslag på t.ex kök, badrum, ytskikt, färgsättning, belysning, möblemang, textilier och övrig inredning.

VI ANALYSERAR ERA

Behov

Varje projekt är unikt och vi vill hjälpa er att skapa just erat drömhem. Vår ambition är att leda er genom processen och se till att alla val är gjorda med omsorg för miljö och vilka ni är.

VI SKAPAR ETT

Designkoncept

Vi presenterar ett helhetskoncept med materialval, ytskikt, kök/bad, färg- och ljussättning, möblering, tidsplan samt val av inredning. Konceptet följer genom hela processen och ändras vid behov. Vi som inredningsbyrå följer projektet tillsammans med er och säkerställer att resultatet blir – ert drömhem.

VI FÄRDIGSTÄLLER ER

Leverans

Oftast följer vi våra kunder genom hela processen – Redan från en obebyggd tomt till ett färdigställt hem.

När bostaden är redo för inflyttning har vi färdigställt hemmet med ett komplett möblemang. Dvs belysning, textilier, möbler, platsbyggda möbler mm. Många av våra kunder har verkligen uppskattat att komma ”hem” – Där de mötts av bäddade sängar, porslin i köksskåpen och nytvättade handdukar. 

Bau interiör > Tjänster > Nyproduktion

Intresserad av våra tjänster?

REFERENS

Villa Björnen

”December 2021 så köpte vi tomt och hus från Överbygg med planerad inflyttning December 2022. Parallellt med detta så letade vi på Edbau inredning för att få stöttning med projektet, produktval, stil och även uppföljning och ledning på plats. Vi valde Ulrika och Edbau baserat på hennes tidigare genomförda projekt, referenser och hennes ursnygga inredningar som hon bland annat visar på sin hemsida och Instagram. Ulrika har gjort ett fantastiskt jobb från början till slut, hon var våra ögon och öron på plats, hennes noggrannhet med detaljer är ovärderlig. Vi uppskattar verkligen hur väl hon förstod oss, våra behov och önskemål och hur hon sedan använde all denna information, sin smak och gjorde ett inredningsförslag som var top notch. Vi ÄLSKAR vårt hus, våra inredningsval och helhetsintrycket.”

/Ägarna Villa Björnen

Bau interiör > Tjänster > Nyproduktion

  • Kakor

Kakor

Vår webbplats använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare accepterar du att vi använder kakor. Vill du inte ha våra kakor kan du hindra dem genom att göra inställningar i din webbläsare.