VÅRA TJÄNSTER

Inredning & konsultation

Ett väl bearbetat koncept med bilder och beskrivningar är en förutsättning för att skapa en helhet som harmonierar. Konceptet skapas efter era förutsättningar, önskemål och behov.

INREDNING & KONSULTATION

Processen

En viktig del när man startar projekt är planering och att hålla ihop inredningen. Då brukar ett väl bearbetat koncept med bilder och beskrivningar vara en förutsättning för att skapa en helhet som harmonierar. Konceptet skapas efter era förutsättningar, önskemål samt behov och följer med genom hela processen.

VI ANALYSERAR ERA

Behov

Vad är viktigast för er? Förvaring, färg, materialval, samt användning av ytor? Vilken budget har ni? Vad vill ni åstadkomma i slutprodukten?

VI SKAPAR ETT

Designkoncept

Vi presenterar ett helhetskoncept med materialval, färg- och ljussättning, möblering, tidsplan samt val av inredning. Konceptet följer genom hela processen och ändras vid behov. 

VI FÄRDIGSTÄLLER ER

Leverans

Vi färdigställer utifrån det designkoncept vi presenterat och levererar möbler, belysning, textilier etc.
Man kan också välja att ta del av det designkoncept vi presenterat men välja att själv färdigställa. Vi som inredningsbyrå följer projektet tillsammans med er och säkerställer att resultatet blir – ert drömhem.

Bau interiör > Tjänster > Inredning

Intresserad av våra tjänster?

REFERENS

Villa Åre Björnen

Här har vi varit med från början med allt från förslag på ytskikt, kök, badrum och färgsättning till full möblering med textilier, belysning och möblemang. Vi har haft en projektledande roll och täta dialoger med hantverkare såsom el, vvs och snickare. Ett år efter att vinterhuset blev färdigt fick vi möjligheten att inreda kundens riktiga hem. Det är en mycket speciell känsla att ta tag i projekt nr 2 till samma kund. Då har vi redan lärt känna varandra och med full tillit kan vi göra ett ännu bättre jobb.

  • Kakor

Kakor

Vår webbplats använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare accepterar du att vi använder kakor. Vill du inte ha våra kakor kan du hindra dem genom att göra inställningar i din webbläsare.