REFERENS

Villa Åre

”Det som ursprungligen skulle vara lite hjälp med köksplatsen, blev en allt större uppgift i takt med hur vi upplevde hur Ulrika kunde lyfta känslan i hemmet genom sin säkra färgsättning och känsla för möbler och inte minst detaljer. 

När vi senare köpte ett nytt hem, var det en självklarhet att be Edbau om att vara med från starten, från de första skisser på utbyggnaden ihop med arkitekt, till val av färgskalor, yt- och materialval och hela vägen fram till val av sängkläder… Det har gett oss ett hem som inte bara är våran absoluta drömbostad, men också en oerhört harmoniskt plats, ett hem i samklang både inne men också med den yttre miljön. 

Edbau får våra varmaste rekommendationer – de som har upplevt samarbetet vet precis – och om vi skulle flytta eller köpa ett nytt hem är det mer eller mindre med förutsättning av Ulrika vid vår sida.”

Bau interiör > Referenser > Villa Åre

Intresserad av våra tjänster?

  • Kakor

Kakor

Vår webbplats använder kakor (cookies). Genom att surfa vidare accepterar du att vi använder kakor. Vill du inte ha våra kakor kan du hindra dem genom att göra inställningar i din webbläsare.